Rybičková pomazánka

(4 reviews)
  • Množství: 2 porce
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
Print

Velice rychlý a jednoduchý recept na chutnou rybičkovou pomazánku. Zvládne jí úplně každý a je ideální na chlebíčky, jednohubky nebo i jako dip na zeleninu. Své místo si najde na snídani nebo ke svačině.

Suroviny

Postup

  1. Otevřete konzervu se sardinkami a odlijte si z nich nálev do vhodné nádoby. Sardinky přendejte do misky nebo hlubokého talíře.
  2. K sardinkám přidejte celé balení Lučiny a vidličkou nebo lžící důkladně promíchejte, dokud se obě ingredience nespojí v hrubší pastu.
  3. Přidejte zpět zhruba třetinu odloženého nálevu ze sardinek. Pomazánku znovu promíchejte, dokud nedosáhnete požadované krémové konzistence. Pokud máte rádi řidší pomazánku, můžete přidat i trochu více nálevu.

Sledujte nás