- Množství: 2 porce
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
Print
Velice rychlý a jednoduchý recept na chutnou rybičkovou pomazánku. Zvládne jí úplně každý a je ideální na chlebíčky, jednohubky nebo i jako dip na zeleninu. Své místo si najde na snídani nebo ke svačině.
Suroviny
Postup
- Otevřete konzervu se sardinkami a odlijte si z nich nálev do vhodné nádoby. Sardinky přendejte do misky nebo hlubokého talíře.
- K sardinkám přidejte celé balení Lučiny a vidličkou nebo lžící důkladně promíchejte, dokud se obě ingredience nespojí v hrubší pastu.
- Přidejte zpět zhruba třetinu odloženého nálevu ze sardinek. Pomazánku znovu promíchejte, dokud nedosáhnete požadované krémové konzistence. Pokud máte rádi řidší pomazánku, můžete přidat i trochu více nálevu.