- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Lehká zdravá polévka, která kombinuje sílu bohatého hovězího vývaru s jemností těstovin a svěžestí zeleniny. V této vyvážené a pestré polévce se nudle promíchají s kousky mrkve, petržele, celeru a další sezónní zeleniny.
Suroviny
Postup
- Do většího hrnce nalijeme vodu, přidáme koření a maso a přivedeme k varu.
- Vaříme 3 hodiny na mírném plameni. Můžeme klidně i déle pro silnější chuť masa.
- Mezitím si umyjeme a oškrábeme zeleninu.
- Po 3 hodinách maso vyndáme, oddělíme ho od kosti a nakrájíme na centimetrové kousky.
- Místo masa vložíme do hrnce oškrábanou zeleninu a vaříme 30 minut do změknutí.
- Poté zeleninu vyjmeme spolu s kořením. Zeleninu nakrájíme na stejné kousky jako maso. Spolu s nakrájeným masem vložíme zpět do vývaru a můžeme podávat.
- Dobrou chuť